Η εταιρεία μας

martal.gr banner

Η Martal. gr είναι ελληνική εταιρεία και σας προσφέρει μεγάλη γκάμα κοσμημάτων με πολύτιμους και ημιπολύτιμους λίθους καθώς και διάφορα είδη δώρων όπως χριστουγεννιάτικα γούρια, στολίδια, λαμπάδες και τσάντες. Συγκεκριμένα διαθέτει μία πλούσια συλλογή κοσμημάτων με πραγματικά μαργαριτάρια(freshwater, south sea, Tahitian κλπ) καθώς και διαμάντια, ρουμπίνια, σμαράγδια, ζαφείρια αλλά και υπέροχα χειροποίητα κοσμήματα από ασήμι και ημιπολύτιμες πέτρες.

Στόχος μας είναι η αναζήτηση ποιοτικών πρώτων υλών και η δημιουργία κοσμημάτων συγκλονιστικής ομορφιάς και κομψότητας στις καλύτερες τιμές, έτσι ώστε κάθε γυναίκα να μπορεί να αποκτήσει υπέροχα κοσμήματα που θα αναδείξουν την ομορφιά της.

Η ποιότητα των πολυτίμων λίθων είναι πιστοποιημένη.

Η Martal παρέχει πιστοποιητικό γνησιότητας στα κοσμήματα που εμπορεύεται.Το πιστοποιητικό γνησιότητας περιγράφει αναλυτικά τα χαρακτηριστικά του κάθε κοσμήματος (π.χ. μέταλλο, πολύτιμοι ή ημιπολύτιμοι λίθοι, μεγέθη, χρώματα, μήκος κοσμήματος κλπ).Η διασφάλιση της ποιότητας των κοσμημάτων της Martal είναι προτεραιότητα για μας. Για αυτόν ακριβώς το λόγο τα κοσμήματα συνοδεύονται από πιστοποιητικό γνησιότητας. Στόχος είναι οι πελάτες μας  να αισθάνονται σίγουροι για τη γνησιότητα, ποιότητα και την αξία των κοσμημάτων που αγοράζουν.

Η Martal επικεντρώνεται στη δημιουργία μοναδικών κοσμημάτων με έμπνευση και μεράκι αλλά και την πώληση αυτών σε προσιτές τιμές.

Ειδικεύεται στα μαργαριτάρια… και επειδή μπορεί να αναρωτηθείτε γιατί να διαλέξετε μαργαριτάρια…

Τα μαργαριτάρια είναι ένα φυσικό προϊόν και η διάμετρος, το χρώμα, το σχήμα και η λάμψη τους διαμορφώνουν την τελική τιμή τους η οποία ποικίλλει.

Η Μητέρα Φύση φρόντιζε και φροντίζει και εσείς απολαμβάνετε!

Χρειάζονται πολλά-πολλά χρόνια για να δημιουργηθεί στο εσωτερικό ενός όστρακου ένα υπέροχο, λαμπερό, στρογγυλό, μοναδικό μαργαριτάρι. Είναι μία καλλιτεχνική δουλειά. Το όστρακο είναι ο τεχνίτης, αλλά η μαεστρία οφείλεται στη Μητέρα Φύση. Δουλεύει με μεράκι και υπομονή για να σας προσφέρει το πιο υπέροχο και πολύτιμο Δώρο της! Το μαργαριτάρι.

Είναι στη μόδα τα τελευταία 5.000 χρόνια! Η κομψότητα των μαργαριταριών έχει αφήσει ιστορία.

Το παλαιότερο μαργαριταρένιο περιδέραιο έχει ηλικία 4.000 με 5.000 χρόνια. Το μαργαριτάρι κέρδισε Ρωμαίους, Κινέζους, Μογγόλους, Ινδιάνους και σχεδόν όλους τους λαούς της Γης. Στο πέρασμα των αιώνων οι άνθρωποι συνέδεσαν τα μαργαριτάρια με την αγάπη, την επιτυχία, την ευτυχία, την πολυτέλεια καθώς και με τις αρετές της αγνότητας.

Δεν είναι τυχαίο που μέχρι και σήμερα ακόμη όλες οι νύφες φορούν μαργαριτάρια.

Μαργαριτάρια από τη Martal.gr, κοσμήματα με:

 • Γνήσια μαργαριτάρια καλλιέργειας freshwater
 • Υψηλή Ποιότητα
 • Πάλλευκο χρώμα
 • Έντονη φυσική λάμψη
 • Πιστοποιητικό Γνησιότητας

Μαργαριτάρια: Γιατί να τα επιλέξετε;

  • Γιατί αναβαθμίζουν οποιοδήποτε ρούχο από νυφικό μέχρι τζιν μέρα ή νύχτα
  • Γιατί με ότι και να τα συνδυάσετε, δείχνουν πάντα πανέμορφα
  • Γιατί η “μαγική” λάμψη τους κάνει την επιδερμίδα σας να φαίνεται τόσο λαμπερή
  • Γιατί περνούν χέρι με χέρι από τη γιαγιά στην εγγονή, από τη μητέρα στην κόρη

(υπάρχουν μαργαριταρένια κοσμήματα πολλών αιώνων)

 • Γιατί δεν θα σας δυσκολέψουν ποτέ αλλά θα αναδεικνύουν την ομορφιά σας! Τι πιο όμορφο για μία γυναίκα;
 • Γιατί σας τα προσφέρουμε σε εξαιρετικές τιμές!

Like us on Fb

Ρωτήστε μας σήμερα

για τις προσφορές μας!!!

ΝΟΜΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ – Όροι Χρήσης

Επισκεπτόμενοι τον διαδικτυακό τόπο ή χρησιμοποιώντας υλικό από αυτές τις ιστοσελίδες, αποδέχεστε τους παρακάτω όρους. Παρακαλούμε σημειώστε ότι δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιήσετε το διαδικτυακό τόπο, αν δεν αποδεχθείτε τους παρακάτω όρους.

1. Πνευματική Ιδιοκτησία

Το περιεχόμενο του παρόντος Διαδικτυακού τόπου αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία της Ελευθέριος Κιοσές – Martal, με την επιφύλαξη κάθε δικαιώματος που δεν παραχωρείται ρητά εδώ. Όλα τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας του παρόντος Διαδικτυακού Τόπου ανήκουν στην Ελευθέριος Κιοσές – Martal. Αποκτώντας πρόσβαση σε αυτόν το Διαδικτυακό Τόπο συμφωνείτε ότι αποδέχεστε τους νόμους περί πνευματικής ιδιοκτησίας.

2. Προσωπικά Δεδομένα

Η Ελευθέριος Κιοσές – Martal εφαρμόζοντας επακριβώς τις αρχές προστασίας των προσωπικών δεδομένων, που προβλέπονται από το Διεθνές και Ευρωπαϊκό δίκαιο που ρυθμίζει θέματα σχετικά με το ηλεκτρονικό εμπόριο (Οδηγία 2000/31/ΕΚ, ΠΔ 131/2003) καθώς επίσης και από το Νόμο περί προστασίας των καταναλωτών (Ν. 2251/1994) που ρυθμίζει θέματα σχετικά με τις πωλήσεις από απόσταση και τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού νόμου (Ν. 2472/1997) για την προστασία του ατόμου και την προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα όπως έχει συμπληρωθεί με τις αποφάσεις του Προέδρου της Επιτροπής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, τα Π.Δ. 207/1998, 79/2000, το άρθρο 8 του Ν. 2819/2000 και του ευρωπαϊκού δικαίου με τις οδηγίες 95/46/ΕΚ και 97/66/ΕΚ, δηλώνει ρητώς ότι δεν πρόκειται να προβεί σε οποιαδήποτε αθέμιτη χρήση των προσωπικών σας δεδομένων και με κανέναν τρόπο δεν αποκαλύπτει, δημοσιοποιεί, πωλεί, εκμισθώνει ή ανταλλάσσει τα προσωπικά σας στοιχεία και τις πληροφορίες που υποβάλλετε προς οποιοδήποτε τρίτο μέρος. Τα προσωπικά σας στοιχεία ύστερα από αίτησή σας διαγράφονται οριστικά και δεν παραχωρούνται με κανέναν τρόπο σε οποιονδήποτε. Με την υποβολή υλικού στο server μας, συμφωνείτε ότι το υλικό δεν περιέχει στοιχεία μη αληθή, παράνομα ή κατά οποιονδήποτε τρόπο ακατάλληλα για χρήση και δημοσίευση.

3. Ιστοσελίδες Τρίτων Μερών

Για να διευκολύνει την πρόσβασή σας στις ιστοσελίδες της, η Ελευθέριος Κιοσές – Martal μπορεί να συμπεριλάβει συνδέσεις με ιστοσελίδες του Internet, οι οποίες αποτελούν ιδιοκτησία τρίτων ή τις διαχειρίζονται τρίτοι και ευθύνονται οι ίδιοι για το περιεχόμενο τους.

4. Περιορισμός Ευθύνης

H Ελευθέριος Κιοσές – Martal έχει καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια να απεικονίσει με τη μεγαλύτερη δυνατή ακρίβεια τα προϊόντα που διαθέτει με την προβολή φωτογραφιών, περιγραφών και ειδικότερων σχολίων. Ωστόσο, ο παρών διαδικτυακός τόπος ενδέχεται να περιέχει σφάλματα (τυπογραφικά, αριθμητικά και απεικόνισης). H Ελευθέριος Κιοσές – Martal δεν εγγυάται την ακρίβεια ή πληρότητα των απεικονίσεων και των περιγραφών ή την αξιοπιστία κάθε συμβουλής, γνώμης, δήλωσης ή άλλης πληροφορίας που αναφέρεται ή διατίθεται στον παρόντα διαδικτυακό τόπο.

5. Τροποποίηση των όρων του παρόντος

H Ελευθέριος Κιοσές – Martal διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί ή να ανανεώνει τους όρους και τις προϋποθέσεις συναλλαγών και αναλαμβάνει την υποχρέωση να ενημερώνει το παρόν κείμενο για οποιαδήποτε αλλαγή ή προσθήκη στους όρους.

6. Ιδιοκτησία – Εμπορικά Σήματα

Το περιεχόμενο του διαδικτυακού τόπου, το λογότυπο Martal και Martal.gr είναι ιδιοκτησία της εταιρείας: Ελευθέριος Κιοσές – Martal, Ιβήρων 5, Αθήνα.

Η πρόσβασή σας στην παρούσα ιστοσελίδα δεν πρέπει να εκλαμβάνεται ως παραχώρηση, συνεπακόλουθα, τελεσίδικα ή με άλλο τρόπο, οποιασδήποτε άδειας ή δικαιώματος χρήσης οποιωνδήποτε συμβόλων, λογοτύπων, εικόνων, αναπαραστάσεων που εμφανίζονται στην παρούσα ιστοσελίδα, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση μας.

7. Αποστολές Προϊόντων – Πληρωμή προϊόντων

H Ελευθέριος Κιοσές – Martal μπορεί να εξυπηρετήσει πελάτες σε όλη την Ελλάδα. Oι αποστολές προϊόντων γίνονται με Acs Courier και η πληρωμή τους μπορεί να πραγματοποιηθεί με τρεις τρόπους:

1)με πιστωτική, χρεωστική ή προπληρωμένη κάρτα VISA, MasterCard, AMEX ή με viva wallets μέσω μέσω του ασφαλούς περιβάλλοντος VivaPayments. Δεν χρειάζεται να κάνετε εγγραφή. Η πληρωμή γίνεται μόνο συμπληρώνοντας τα στοιχεία της κάρτας σας στη φόρμα που θα σας εμφανιστεί κατά την ολοκλήρωση της αγοράς.Η Viva Payments είναι ίδρυμα πληρωμών αδειοδοτημένο από την Τράπεζα της Ελλάδος, μέσω του οποίου γίνονται οι πληρωμές για τις αγορές από τη Martal.gr.

H αποστολή με αυτόν τον τρόπο πληρωμής κοστίζει 3 ευρώ.

2) με κατάθεση στον λογαριασμό της εταιρείας στη Eurobank 0026.0367.33.0200368091 και αποστολή με courier με κόστος 3 ευρώ.

2)με αντικαταβολή μέσω Courier για τα αστικά κέντρα και για τις δυσπρόσιτες περιοχές με την ελάχιστη επιβάρυνση των 5€ ανά παραγγελία.

Σε περίπτωση που η παραγγελία είναι 150€ και άνω η αποστολή είναι δωρεάν.

Οι παραγγελίες σας αποστέλλονται ανάλογα με τη διαθεσιμότητα των προϊόντων συνήθως σε 24 ώρες. Σε περίπτωση που δεν μπορεί να εκτελεστεί η παραγγελία σας για λόγους ανωτέρας βίας (κακές καιρικές συνθήκες, απεργίες κτλ.), θα επικοινωνήσουμε μαζί σας, προκειμένου να μας δηλώσετε αν επιθυμείτε την ολοκλήρωσή της. Παρακαλούμε λάβετε υπόψη σας ότι τα μεταφορικά έξοδα διαφέρουν για αποστολή παραγγελιών στο εξωτερικό.

8. Υπαναχώρηση και Επιστροφές προϊόντων

Διατηρείτε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσετε, αζημίως και χωρίς να υποχρεούστε να μας γνωστοποιήσετε το λόγο για τον οποίο επιθυμείτε την επιστροφή των προϊόντων, εντός δεκαπέντε ημερών από την ημερομηνία συναλλαγής. Στην περίπτωση αυτή σας επιβαρύνει μόνο το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων. Μόνο σε περίπτωση δικής μας υπαιτιότητας τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν την Ελευθέριος Κιοσές – Martal . Επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμείτε να επιστρέψετε βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε, χωρίς δηλαδή να έχουν χρησιμοποιηθεί, αλλοιωθεί κατά οποιονδήποτε τρόπο και η συσκευασία τους θα πρέπει να είναι άρτια, μαζί με τα έγγραφα, την απόδειξη λιανικής πώλησης και τη συσκευασία που συνόδευε το προϊόν. Σε περίπτωση επιστροφής των προϊόντων, η επιστροφή των χρημάτων σας θα ολοκληρωθεί εντός 15 ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβουμε τα προϊόντα.

9. Τιμές Προϊόντων

Όλες οι τιμές που παρουσιάζονται στους καταλόγους μας συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ 23% και τον φόρο πολυτελείας όπου αντιστοιχεί αυτός. Οι τιμές αυτές αφορούν τις ποσότητες οι οποίες είναι διαθέσιμες στην αποθήκη μας, ενώ η Ελευθέριος Κιοσές – Martal επιφυλάσσεται του δικαιώματός της να αναπροσαρμόζει τις τιμές. Για ορισμένες περιοχές της Ελλάδας για τις οποίες ισχύουν μειωμένοι συντελεστές ΦΠΑ και εφόσον η παραγγελία σας γίνει με τιμολόγιο τότε οι τιμές των προϊόντων είναι χαμηλότερες από τις αναγραφόμενες κατά τον μειωμένο ΦΠΑ.

10. Ισχύον Δίκαιο

Όλες οι συναλλαγές που πραγματοποιείτε μέσω του Martal.gr διέπονται από το Διεθνές και Ευρωπαϊκό δίκαιο που ρυθμίζει θέματα σχετικά με το ηλεκτρονικό εμπόριο (Οδηγία 2000/31/ΕΚ, ΠΔ 131/2003) καθώς επίσης και από το Νόμο περί προστασίας των καταναλωτών (Ν. 2251/1994) που ρυθμίζει θέματα σχετικά με τις πωλήσεις από απόσταση.

11. Πολιτική της εταιρείας για τα cookies

Στόχος μας είναι να αναβαθμίζουμε συνεχώς την εμπειρία πλοήγησης των επισκεπτών μας. Για να το πετύχουμε αυτό και για να καλύψουμε τις ανάγκες σας, χρησιμοποιούμε στοιχεία τα οποία αφορούν αποκλειστικά τις προτιμήσεις σας κατά τη περιήγησή  σας στο Martal.gr. Τα cookies είναι κομμάτια πληροφορίας, που με τη μορφή κειμένου αποθηκεύονται στον browser σας (Chrome, Mozilla Firefox, Internet Explorer), βοηθώντας την αποτελεσματικότερη λειτουργία του Martal.gr.  Το site μας χρησιμοποιεί τα παρακάτω cookies:

Cookies Λειτουργικότητας: Επιτρέπουν την εκτέλεση βασικών λειτουργιών του site, όπως την προσθήκη προϊόντων στο καλάθι.

Cookies Προτιμήσεων: Αυτά τα cookies «απομνημονεύουν» τις προτιμήσεις σας κατά την περιήγηση σας στο site μας, ώστε να μπορούμε να σας προτείνουμε τα κατάλληλα προϊόντα με βάση τις ανάγκες σας.

Cookies Διαφήμισης: Με τα cookies διαφήμισης επιδιώκουμε να σας δείξουμε διαφημίσεις σχετικές με τα ενδιαφέροντά σας, ώστε να μην σας ενοχλούμε με μηνύματα που δεν σας ενδιαφέρουν.

Cookies Analytics: Μας δίνουν τη δυνατότητα να αξιολογούμε την αποτελεσματικότητα των διάφορων λειτουργιών του site μας, έτσι ώστε να βελτιώνουμε συνεχώς την εμπειρία που έχετε μέσω αυτού.

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ MARTAL.GR

1.Η Ελευθέριος Κιοσές – Martal (εφεξής «Διοργανώτρια Εταιρεία») διοργανώνει σειρά από διαγωνισμούς / κληρώσεις (εφεξής οι «Ενέργειες»), στις οποίες οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμμετάσχουν κάνοντας like στη σελίδα της Martal.gr στο facebook καθώς επίσης να προβούν σε like ή εφόσον θέλουν σε κοινοποίηση του διαγωνισμού προκειμένου να κερδίσουν τα δώρα που θα προκηρύσσονται πριν από κάθε κλήρωση.

2.Η συμμετοχή σε κάθε κλήρωση ισχύει για αυτούς που έχουν προβεί σε Like στη σελίδα στο facebook της Διοργανώτριας εταιρείας καθώς επίσης και σε like στον διαγωνισμό. Επίσης το Like στη σελίδα της εταιρείας πρέπει να παραμείνει τουλάχιστον μέχρι και την ημέρα της κλήρωσης 15/04/2014.

3. Από τις Ενέργειες εξαιρούνται οι εργαζόμενοι στην εταιρεία Ελευθέριος Κιοσές καθώς και οι συγγενείς αυτών μέχρι και γ’ βαθμού.

4.Η διάρκεια, η ημερομηνία διεξαγωγής και τα δώρα της κάθε κλήρωσης θα ορίζονται με σχετική ανακοίνωση στη σελίδα του Facebook της Διοργανώτριας Εταιρείας (https://www.facebook.com/pages/Martalgr/182336701782285?ref=hl) και πάντα σε χρόνο προγενέστερο της εκάστοτε κλήρωσης.

5. Καθένας έχει δικαίωμα να συμμετάσχει μόνο μία φορά στην κάθε κλήρωση πράττοντας αυτά που ζητούνται.

6. Τα δώρα είναι προσωπικά, δεν εξαργυρώνονται, δεν μεταβιβάζονται και δεν επιδέχονται αλλαγής σε σχέδιο ή είδος.

7. Η ανακοίνωση των ονομάτων των νικητών κάθε κλήρωσης θα πραγματοποιείται την ίδια ημέρα της κλήρωσης στη σελίδα του Facebook (https://www.facebook.com/pages/Martalgr/182336701782285?ref=hl) της Διοργανώτριας Εταιρείας.

8. Η Διοργανώτρια Εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα με σχετική ανακοίνωσή της στη σελίδα του Facebook (https://www.facebook.com/pages/Martalgr/182336701782285?ref=hl) να μεταβάλλει τους όρους των κληρώσεων, να συντομεύει ή να παρατείνει τη διάρκειά τους ή ακόμη και να τις ακυρώσει για λόγους ανωτέρας βίας.

9.Στην περίπτωση που για κάποια κλήρωση που διενεργείται από τη Διοργανώτρια Εταιρεία ορισθούν άλλοι ειδικοί όροι στη σελίδα του Facebook (https://www.facebook.com/pages/Martalgr/182336701782285?ref=hl) αυτοί θα υπερισχύουν των παρόντων.

10.Η συμμετοχή σε κάθε κλήρωση συνιστά τη ρητή και ανεπιφύλακτη συναίνεση και αποδοχή όλων ανεξαιρέτως των όρων του διαγωνισμού εκ μέρους του συμμετέχοντος.

11. Τα δώρα περιλαμβάνουν:

Μία χειροποίητη γυναικεία λαμπάδα της Martal με ασημένιο μενταγιόν κατακόκκινη καρδιά αξίας 18€. Αποστέλλεται σε πολυτελή συσκευασία δώρου και συνοδεύονται από πιστοποιητικό γνησιότητας του κοσμήματος. Η αποστολή θα γίνει δωρεάν με courier στη διεύθυνση που θα υποδείξει ο νικητής ή η νικήτρια αρκεί να είναι εντός Ελλάδος. Σε περίπτωση αποστολής εκτός Ελλάδος ο νικητής θα επωμιστεί το κόστος αποστολής στο σύνολό του.

Καλή επιτυχία σε όλους!

Δείτε τις λαμπάδες μας!