Ευκαιρία!

Εικόνα Ασημένια Ιερή Οικογένεια

53.00 46.00

Ασημένια εικόνα Ιερή Οικογένεια φιλοτεχνημένη με βυζαντινή λεπτομέρεια και γνήσια χρώματα αγιογραφίας.

Το ασήμι 950 βαθμών δεν αλλοιώνεται στο χρόνο λόγω ειδικής επίστρωσης και η εικόνα περνά σαν καινούρια από γενιά σε γενιά.

1 διαθέσιμο

Λεπτομέρειες - Περιγραφή

Η εικόνα Ιερή Οικογένεια είναι ακριβές αντίγραφο βυζαντινής τέχνης και νοοτροπίας και απεικονίζει την Παναγία, τον Άγιο Ιωσήφ και τον Χριστό.

Το ασήμι με το οποίο φιλοτεχνείται η εικόνα είναι  950 βαθμών και έχει υποστεί ειδική επεξεργασία προκειμένου να μην μαυρίζει και να παραμένει αναλλοίωτο και λαμπερό στο πέρασμα του χρόνου. . Η τεχνοτροπία κατασκευής της εικόνας είναι από φύλλο ασημιού επί μεταλλικού ή συνθετικού υποστρώματος.

Η συγκεκριμένη εικόνα διατίθεται σε ένα μέγεθος με διαστάσεις 11 cm Χ 15 cm. (cm=εκατοστά)

Το χρυσό με το ασημένιο χρώμα δένουν αρμονικά στην εικόνα και της προσδίδουν τη ζεστασιά και την οικειότητα που μόνο μία οικογένεια εκπέμπει.

Υπάρχει σφραγίδα κάτω δεξιά στο μπροστινό μέρος της εικόνας με τα γραμμάρια του ασημιού που έχουν χρησιμοποιηθεί για τη δημιουργία της.

Η επένδυση της εικόνας είναι ξύλινη και μπορεί είτε να κρεμαστεί είτε να διακοσμηθεί ως κορνίζα.

Στο πίσω μέρος της εικόνας υπάρχει πιστοποιητικό γνησιότητας από τον κατασκευαστή.

Η εικόνα αποστέλλεται σε πολυτελή συσκευασία δώρου.

Η ασημένια εικόνα της Ιερής Οικογένειας είναι ένα ξεχωριστό δώρο που μπορείτε να προσφέρετε σε αγαπημένους σας σε κάθε λογής γιορτή όπως Χριστούγεννα, Πάσχα, ονομαστική εορτή, γενέθλια, γάμο, βάφτιση.

 

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Εικόνα Ασημένια Ιερή Οικογένεια”

15 − three =