Πως να βαφτίσεις και να μην σου έρθει ο κούκος αϊδόνι;

Αγαπητέ υποψήφιε νονέ,

Και ναι θες να βαφτίσεις αυτό το γλυκό μωράκι που σου χει κλέψει την καρδιά αλλά διστάζεις και σκέφτεσαι τα χρήματα. Δεν έχεις άδικο είναι έξοδα πολλά και πολλά χρόνια επίσης ωστόσο έχει μεγάλη σημασία η διάθεση που έχεις να ψάχνεις και να παίρνεις δώρα value for money για το εν δυνάμει πνευματικό σου παιδάκι.

Σε μια βάπτιση αυτό που κοστίζει και θα έπρεπε να κοστίζει περισσότερο αναλογικά  είναι ο σταυρός. Ο σταυρός μένει για μια ζωή και τέλος πάντων ας μην γελιόμαστε αυτές τις δύσκολες εποχές είναι ένα δώρο που σε περίπτωση ανάγκης μπορεί να ρευστοποιηθεί γιατί είναι χρυσός.

Η Martal.gr με γνώμονα το βαλάντιο του μέσου νονού – νονάς έχει φέρει μία σειρά οικονομικών αλλά πολύτιμων σταυρών από χρυσό 14Κ , 18Κ αλλά και 22Κ. Είναι όλοι λεπτοδουλεμένοι με μεράκι και αγάπη για κάποιο τυχερό μωρό που η νονά ή ο νονός έψαξαν πολύ και του χάρισαν ένα τόσο πολύτιμο δώρο χωρίς να γονατίσουν οικονομικά. Οι σταυροί μας ξεκινούν από 99€ με αλυσίδα και πιστοποιητικό γνησιότητας. Χαζέψτε τους με την ησυχία σας:

Σταυροί Βάπτισης Martal.gr

Βαπτίστε βαπτίστε και εδώ είμαστε να σας προσφέρουμε δώρα αξέχαστα σε ομορφιά αλλά και τιμή!

Παιδικά κοσμήματα και σετ δώρου

Με αγάπη και συμβουλεύτικη διάθεση,

Martal.gr